Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie
Cisnadie, Cisnadie

€62.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 100 mp

Camere 4

Bai 2

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie
Cisnadie, Cisnadie

€62.000

Casa tip duplex cu 4 camere decomandate de vanzare, in Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 120 mp, constructie noua 2018, situata intr-o zona rezidentiala linistita cu o superba panorama spre padure. Imobilul este edificat pe un teren cu o suprafata de 220 mp, deschiderea de 15 m, structurat pe doua nivele astfel: - parterul a fost proiectat ca zona de zi si este compus din living cu bucatarie open space, hol si baie; - etajul este compartimentat in 3 camere decomandate, hol si baie; Proprietatea dispune de curte libera cu o suprafata de 160 mp cu zona verde amenajata. Casa se preda la cheie in exterior cu peretii termoizolati cu polistiren de 10 cm si finisati cu tencuiala decorativa si la stadiul de gri avansat in interior, cu urmatoarele finisaje si dotari: - centrala termica - calorifere de otel - usa tip termopan la intrare - ferestre termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului - pereti tinciuiti - sape autonivelante - tavan din planseu de lemn la etaj cu izolatie din vata minerala de 20 cm - acoperis din tigla Bramac Resedinta se afla la o distanta de 5 minute fata de oras, pe o strada iluminata public unde se afla doar constructii de case / vile cu un regim de inaltime scazut. Proprietatea se vinde la pretul de 62.000 euro.

TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!
Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19319

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.82

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

HARTA

Nadina Nelega

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu