Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila individuala 4 camere Domnesti/posibilitate extindere teren
Domnesti, Domnesti

€105.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 91 mp

Camere 4

Bai 2

Vila individuala 4 camere Domnesti/posibilitate extindere teren
Domnesti, Domnesti

€105.000

Excelenta prin experienta! Va propunem spre vanzare o casa cu 4 camere pe parter, cu teren 305mp, in localitatea Catichea (Domnesti), la 8 minute de mers pe jos de transport in comun. Posibilitate de a achizitiona suplimentar pana la 500 metri de teren pentru largirea gradinei. Comapartimentarea casei este de 3 dormitoare, living, bucatarie inchisa, 2 bai, terasa, beci. Accesul in interior se face prin doua parti. Curte generoasa ce permite instalarea unui foisor si piscine. Suprafata construita a casei este de 120 mp, suprafata utila este de 90.6 mp, suprafata terenului este 305mp, pod inalt 3 metri la coama.



Casa se vinde finisata la cheie, viitorii proprietari avand posibilitatea de a alege finisajele si sa amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. Buget finisaje 50 lei/mp. Este dotata cu toate utilitatile necesare: curent, apa(put), fosa, gaze. Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Curent electric
Telefon
Gaz
Centrala proprie
Cablu

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress