Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Snagov Smart Living: Casa renovata cu garaj si utilitati complete !
Snagov, Snagov

€395.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 300 mp

Camere 5

Bai 2

Snagov Smart Living: Casa renovata cu garaj si utilitati complete !
Snagov, Snagov

€395.000

Excelenta prin experienta !!



Va oferim o oportunitate minunata de a achizitiona aceasta proprietate intr-o zona linistita a Snagovului. Casa este recent renovata si pregatita pentru a deveni noul camin al unei familii fericite.



Ce face aceasta casa speciala:



Practica si Spatioasa: Camerele mari si luminoase ofera suficient spatiu pentru intreaga familie. Interiorul este proaspat renovat si bine izolat, asigurand un mediu confortabil in orice anotimp.



Dotari de Calitate: Bucataria bine echipata si baile spatioase sunt gata pentru a fi folosite. Parchetul din lemn masiv, piatra naturala si usile din pin norvegian adauga un strop de eleganta.



Spatiu Exterior: Casa are o terasa primitoare cu iesire din zona de dining/living, perfecta pentru a va bucura de seri relaxante. Curtea mare ofera spatiu de parcare pentru 3 masini si include un garaj pentru a va proteja vehiculele.



Locatie Ideala: Situata pe o strada linistita, aceasta casa ofera intimitate si liniste. In plus, are toate utilitatile necesare, facand viata de zi cu zi extrem de comoda.



Casa dispune de un subsol cu 3 camere generoase ce pot fi utilizate ca si spatiu de depozitare. Tot aici , pe langa centrala termica nou avem si o statie de filtrare/dedurizare a apei.



In plus, mansarda este de asemenea generoasa,cu lumina naturala, finisajele facute si locuibila.







Aceasta casa este o alegere excelenta pentru familiile care cauta un camin plin de caldura si confort intr-o zona frumoasa. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne sunati.

Curent electric
Apa
Telefon
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica
Wireless

Localizare

Argeseanu Florin

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress