Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila de inchiriat, Alexandru Constantinescu
Aviatorilor, Bucuresti

EUR4.900/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 310 mp

Camere 12

Bai 4

Vila de inchiriat, Alexandru Constantinescu
Aviatorilor, Bucuresti

EUR4.900/lunaVa proprunem spre inchiriere o vila spatioasa pretabila pentru destinatie de tip office, comercial sau rezidential. Fiind situata pe Bd. Alexandru Constantinescu, unul din cele mai exclusiviste bulevarde beneficiaza de vizibilitate maxima.

Vila are un regim de inaltime D+P+1+M, iar anul de constructie al imobilului este 1933.Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea:

Demisolul cuprinde mai multe incaperi ce pot fi folosite pentru locuit, depozitat sau zona de lucru.Parterul este format din 4 camere, holuri de acces, baie, bucatarie si o terasa de 30 mp.La etajul 1 gasim 4 camere, hol de acces, baie, grup sanitar de serviciu, balcon si o terasa de 10 mp.

Mansarda este formata din 2 camere.

Vila poate fi folosita atat pentru regim rezidential, cat si pentru firma, si dispune de 2 centrale termice (cate una pentru fiecare spatiu).

Finisaje: calorifere, faianta, parchet, usa metalica la intrare, etc.Utilitati: curent, apa, gaz, canalizare, calorifere, incalzire prin centrala proprie, aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless.Vecinatati: Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Cartier Domenii, etc.Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti-Ilfov!

Curent electric
Apa
Gaz
Centrala proprie
Fibra Optica
Wireless

Localizare

Ungureanu Ionut

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress