Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casă superbă- zonă ideală - Piața Alba Iulia - 4 dormitoare
Decebal, Bucuresti

€2.200/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 150 mp

Camere 5

Bai 3

Casă superbă- zonă ideală - Piața Alba Iulia - 4 dormitoare
Decebal, Bucuresti

€2.200/luna

Pentru ca pentru aceasta vila avem fotografii, tur virtual plus schitele casei atasate si va va fi foarte usor sa va faceti o parere despre ce anume veti gasi la fata locului , mai jos voi scrie doar despre ce nu se vede sau trebuie mentionat . Despre pozitie. Vila este situata pe strada Harsova sectorul 3 , in imediata apropiera a Pietei Alba - Iulia . Este o zona de case, cu oameni de foarte buna calitate, o zona de unde puteti ajunge usor in orice zona a orasului. Vila este impartita astfel : - la parter avem un living generos, o baie mare cu cada , o terasa inchisa ce poate fi atat loc de luat masa cat si loc de primit invitatii . - la demisol avem o bucatarie moderna si o camera tehnica. - la etaj avem 2 dormitoare si baie - la mansarda de asemenea 2 dormitoare si o baie . Despre casa : Casa este compusa dintr-un demisol, parter, un etaj si o mansarda. A fost construita in anul 1940 insa acum doi ani a fost reconsolidata, renovata, complet mobilata si utilata de proprietari pentru ei. Acestia nu au facut rabat la calitate, au pus mult suflet si fata de alte case pregatite pentru inchiriat, aceasta va va da foarte repede sentimentul de ‘’acasa’’. Este utilata cu tot ce aveti nevoie , proprietarii s-au mutat in alta tara si nu au luat decat obiectele personale. Odata cu renovarea a fost refacuta instalatia electrica, sanitara, a fost inlocuita centrala termica etc. Putem spune ca practic avem o casa noua. Este protejata de un sistem de alarma conectat la o firma de monitorizare. 
Este izolata cu termosistem iar facturile pentru mentinerea unei temperaturi adecvate vor fi scazute. Nu veti avea grija locului de parcare. Puteti parca atat in curte cat si in fata casei. Profilul chiriasilor ideali : - familie cu maxim 3 copii - perioada de inchiriere de minim 2 ani .

Curent electric
Apa
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Calorifere
Aer Conditionat

Localizare

Sorin Raducu

+07- VEZI NUMAR

http://www.echiparenet.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress