Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Calea Calarasilor, Bucuresti
Calea Calarasilor, Bucuresti

€49.900
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 47 mp

Camere 3

Bai 1

Vanzare casa/vila, Calea Calarasilor, Bucuresti
Calea Calarasilor, Bucuresti

€49.900

O casa cinstita de vanzare acum.

Imaginati-va o vila veche boiereasca, cu multe camere si anexe. Cu arhitectura si stil. Cu teren mare si gradina cu trandafiri. Frumoasa, nu-i asa? Si apoi imaginati-va ca regimul comunist a decis ca e prea mare si prea frumoasa pentru o singura familie, asa ca a nationalizat-o si a impartit-o la 7 familii. Iar acum, avem de vanzare una dintre cele 7 unitati rezultate. Cea de-a treia casa din totalul de 7, compusa de 2 dormitoare, o zona de zi cu bucatarie deschisa, baie, beci de 12 mp si o camera de depozitare de 6 mp.

La interior, acum 3 ani, casa a fost complet renovata. Schimbat instalatie electrica, instalatie sanitara, montat centrala, calorifere, parchet, gresie, faianta, etc. La exterior, acoperisul din tabla a fost reparat(nu inlocuit). A ramas de facut reparatii la fatada si de schimbat burlane si scurgeri.

Casa e placuta, luminoasa, calduroasa si eleganta. Este perfecta pentru o familie in varsta, care nu vrea sa urce si sa coboare trepte la bloc. Si pentru cineva care are animal de companie. Pe care vrea sa il lase sa se bucure de aer si soare in micuta gradinita din fata casei. Pentru cineva care savureaza cafeaua in aer liber, pe terasa din fata.

Vecinii sunt linistiti, civilizati si fiecare cu treburile lui. Exista o vecinantate bazata pe nimeni nu deranjeaza pe nimeni. Asa ca nu veti auzi certuri, tipete sau muzica in exces.Cu siguranta nu e vreun palat brancovenesc. Dar este o casa corecta, la un pret mai mult decat corect. Un fel de merita fiecare banut. Asa ca haideti sa o vedeti si sa descoperim impreuna daca aici va fi noua ta locuinta!

Proprietate reprezentata exclusiv de DANIEL DOBRE Imobiliare, comision 0% cumparator!

Curent electric
Apa
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Cablu

Localizare

HARTA

Dobre Daniel

+07- VEZI NUMAR

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu