Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Floreasca, Bucuresti
Floreasca, Bucuresti

€1.230.000 €3.500/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 320 mp

Camere 9

Bai 3

Vanzare casa/vila, Floreasca, Bucuresti
Floreasca, Bucuresti

€1.230.000 €3.500/luna

Coldwell Banker Banu Manta propune spre vanzare o proprietate deosebita, pozitionata in zona traditionala Floreasca cu nume de compozitori, in proximitatea bld Mircea Eliade. Vila a fost edificata in anul 1969 pe structura de cadre cu plansee din fier beton beton armat, are doua cai de acces si dispune de o suprafata de teren de 434mp cu doua fronturi stradale, de 25 metri liniari si respectiv de 15 metri liniari, o suprafata desfasurata de 336mp, si un garaj dublu de 45mp( garajul fiind o constructie separata de imobilul principal al casei,), precum si o pivnita de 31mp. Suprafata proprietatii este distribuita pe Demisol, Parter, Etaj 1 si Pod mansardabil, avand o Amprenta la sol de 112mp, vila fiind compartimentata dupa cum urmeaza: Demisol : doua camere de 19 si 20mp, hol, debara, camera, debara , baie cu cada, camera tehnica.. Parter: zona de zi compusa din living si dining, bucatarie, un birou/dormitor, o baie si un hol spatios. Etaj 1 : 4 camere decomandate pe un hol locuibil, camerele avand intre 15 mp si 16mp, o baie dubla. Podul este pe toata suprafata casei, foarte inalt, cu placa de beton intre etaj 1 si pod. In curte avem doua garaje supraterane, iar sub garaje o pivnita de 31 mp care completeaza spatiile de depozitare ale casei. Finisaje si dotari: porti automate, aer conditionat, tamplarie exterioara noua, centrala termica proprie, parchet masiv. Actele de proprietate sunt la zi. Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va stau la dispozitie. Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

Curent electric
Apa
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat

Localizare

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu