Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

4 camere-Plevnei-Spitalul Militar
Plevnei, Bucuresti

€320.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 136 mp

Camere 4

Bai 2

4 camere-Plevnei-Spitalul Militar
Plevnei, Bucuresti

€320.000

Vib Imobiliare ofera spre vanzare o casa superba formata din 5 camere situata in zona Plevnei,Spitalul Militar si Muzeul Militar National,finalizata in anul 1928,consolidata in 2007 si renovata complet in anul 2021 atat interior cat si exterior.

Casa este in al doilea plan in raport cu strada principala,accesul auto in curtea individuala se face pe un drum de servitute.

Proprietatea dispune de o suprafata utila de 136mp cu amprenta la sol de 64 mp si o suprafata totala de 176 mp,construit in regim decomandat desfasoarata pe trei nivele astfel:demisol cu o bucatarie imensa de 17,66 mp,baie si camera tehnica.,parter inalt din hol pe partea stanga un living mare de 20,40 mp iar in partea dreapta birou/dormitor 17,50 mp,pe scara elicoidala se urca la etaj unde se afla un hol in L, doua dormitoare o baie cu dus generos si geam.

Casa este amplasata in nord-vest a Bucurestiului,zona exceptionala istorica a Plevnei si dispune de un acces facil catre diferite puncte de interes din imediata apropiere:Spital,muzeu,Institutii de Invatamant,Gradinite,Gara de Nord,cafenele,restaurante,Piata Matache si statii pentru mijloace de transport in comun in apropiere.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati !

Curent electric
Apa
Telefon
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Calorifere
Aer Conditionat
Cablu

Localizare

Marian Soare

+07- VEZI NUMAR

www.vibimobiliare.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress