Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Rahova, Bucuresti
Rahova, Bucuresti

€62.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 100 mp

Camere 4

Bai 2

Vanzare casa/vila, Rahova, Bucuresti
Rahova, Bucuresti

€62.000

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: Vilele prezentate de firma noastra Activimob, sunt amplasate in zona Rahova - Alexandriei - Rostar, Leroy Merlin, Mega Image.

2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casele au un regim de inaltime p+1 +pod cu o suprafata utila de aproximativ 100 mp si au in proprietate teren de la 65 mp. O vila are 4 camere dispuse astfel; lving cu bucatarie inchisa si un grup sanitar la parter, 3 dormitoare spatioase si luminoase - 2 dormitoare cu balcon - si o baie mare la etaj. Accesul spre mansarda se face pe scara rabatabila, dar podul poate fi utilizat atat ca depozit cat si ca spatiu de locuit, deoarece peste etajul 1 este placa de beton. Constructia este finalizata si are actele la zi. Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala proprie, calorifere, obiecte sanitare, usi interior si usa metalica. Casele sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara se executa cu caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care se monteaza sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm. Imobilele sunt bransate la toate utilitatile : apa - canalizare oras, curent electric, gaze, cablu tv. Contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte si fiecare proprietar are un loc de parcare in fata casei. Zona Cartierul Independentei este o zona in plina dezvoltare cu acces catre centrele comerciale din zona - Leroy Merlin, Penny, Mega Image, Lidl, Cora .

Pretul este de 62000E .

Se accepta si credit bancar.

Veniti, vizionati si aflati daca este ceea ce cautati!

Comision 0 la cumparator!

3. Situatia juridica: acte la zi

ID ACTIV IMOB:201365

Curent electric
Apa
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

HARTA

Janina Ozana

+07- VEZI NUMAR

www.activimob.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu