Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila lux 4 camere incalzire pardoseala cu terasa mare langa Soseaua de Centura
Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal

€167.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 118 mp

Camere 4

Bai 3

Vila lux 4 camere incalzire pardoseala cu terasa mare langa Soseaua de Centura
Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal

€167.000

Excelenta prin experienta! Va propunem la vanzare 2 vile de lux cu 4 camere si terasa mare in localitatea Dragomiresti-Deal, cu acces foarte rapid la transportul in comun spre Bucuresti. Vilele au placa de beton peste etajul 1 si incalzire in pardoseala la ambele etaje.



Constructie solida cu materiale de calitate, stalpi de rezistenta grosi, beton B350 Suprafata utila 117.6, suprafata construita 187metri, amprenta la sol 109mp, teren 434metri. Utilitati: apa, gaze, curent, fosa, centrala proprie pe gaz, internet



Compartimentare: Parter: living mare cu bucatarie open-space (poate fi inchisa), terasa 30mp, baie Etaj1: 3 dormitoare, 2 bai, 1 balcon Pod pentru depozitare Geamuri Salamander tripan 3 camere oscilobatante, Usi Porta Doors albe, buget separat pentru gresie, faianta, parchet, centrala, obiecte sanitare. 2 locuri de parcare in curte, gard de beton, loc pentru foisor si gratar.



Pozele din interior sunt cu titlu de prezentare din vile deja vandute. Vilele se vand pentru pretul de 167000 EURO la cheie (negociabil la avans minim 50%), nu se adauga TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar. Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Incalzire pardoseala
Cablu

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress