Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa mobilata 3 camere+2 locuri parcare langa Parcul Central Dudu
Dudu, Dudu

€130.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 77 mp

Camere 3

Bai 2

Casa mobilata 3 camere+2 locuri parcare langa Parcul Central Dudu
Dudu, Dudu

€130.000

Excelenta prin experienta!



Va propunem la vanzare o casura insiruita cu 3 camere cu o pozitie excelenta langa Parcul Central din Dudu (Chiajna), langa noua scoala generala din zona, cu acces foarte rapid la toate facilitaile unui trai urban modern (STB, supermarket, centru medical, sala fitness, etc)



Casa este curata, bine intretinuta si nu necesita investitii majore - poate fi locuita instantaneu. Electrocasnice si mobilier de buna calitate.



Aragaz, cuptor, plita electrica, cuptor microunde, hota, frigider, masina spalat vase, masina spalat rufe+uscator, televizoare, aer conditionat, imprimanta laser, jocuri video, gratar, etc



Suprafata utila 76.87mp, suprafata totala 92.32mp. suprafata teren 112mp, curte libera in spate de 44mp, zona betonata in fata pentru 2 locuri parcare (cadastrate)



Compartimentare: Hol, bucatarie inchisa, living, terasa acoperita, WC servici la parter; 2 dormitoare, 1 baie la etaj, pod izolat pentru depozitare (este trasa instalatia electrica)



Utilitati: apa, gaze, curent, canalizare, internet, aer conditionat, centrala proprie pe gaz



Casa se vinde complet mobilata/utilata pentru pretul de 130000 EURO, nu se adauga TVA. 2 locuri de parcare incluse in pret. Termen de eliberare imediat.



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress