Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Ferme, Otopeni
Ferme, Otopeni

€299.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 234 mp

Camere 5

Bai 2

Vanzare casa/vila, Ferme, Otopeni
Ferme, Otopeni

€299.000

Nici prea mica, nici prea mare, nici prea prea, nici foarte foarte ci doar IDEALA.In partea de nord a Bucurestiului, in Orasul Otopeni, limitrof padurii Petresti, se remarca aceasta vila. Accesul se face foarte usor din DN1, este la circa 500 metri, pe o strada asfaltata cu vile nou construite in imediata apropiere a Institutului Ana Aslan.

O vila ideala pentru cei ce isi doresc sa traiasca intr-o zona linistita, cu aer curat si totodata cu toate cele necesare langa casa. Spun toate cele necesare pentru ca in imediata apropiere se afla patinoarul Arena, complexul Therme si aeroportul H. Coanda.

Am intrat in multe vile de-a lungul anilor si in nici una nu am avut acest sentiment de acasa pe care l-am avut cand am pasit pragul. La prima vedere este, asa cum spuneam, nici prea prea nici foarte foarte dar este acasa. Probabil acest lucru se datoreaza faptului ca nu a fost conceputa pentru vanzare ci ca un camin pentru o familie. Construita in 2002 si renovata integral in 2016 cu materiale de calitate superioara aceasta vila imbina perfect utilul cu placutul. Parchetul este din lemn masiv, usile interioare sunt si ele de lemn cu insertii de sticla, sunt 2 centrale termice, caloriferele sunt de aluminiu, geamurile termopan sunt si ele din aluminiu, are sistem de alarma, usa de la garaj si portile sunt electrice si as putea continua dar ma opresc aici pentru a mai pastra cateva surprize pentru cei dornici de achizitie.

Este amplasata pe un teren de 400 mp si cu o suprafata totala de 246 mp iar cea utila de 234 mp este conceputa si structurata pentru a avea tot confortul necesar. Are o mica pivnita de 20 mp pentru iubitorii de vinuri bune sau pentru cei ce doresc sa pastreze la temperatura optima borcanele cu bunatati. La parter este garajul pentru o masina si un living calduros si luminos de aproape 50 mp, o camera, 1 grup sanitar, o camara de 8 mp si o bucatarie de 19 mp a carei priveliste spre curte iti permite sa admiri frumusetile gradinii in timp ce pregatesti masa.

Casa scarii este pozitionata pe lateral in asa fel incat sa nu se piarda din spatial util al casei. La etaj sunt 3 dormitoare,un dressing, un birou, o baie si o spalatorie. Dormitoarele, care au suprafete cuprinse intre 14 si 18 mp, sunt luminoase si au fost mobilate in culori calde pentru a te simtii cat mai confortabil.

Un plus, vila se vinde complet mobilata si utilata, asa ca vei economisii timp si bani, lucruri extrem de importante pentru noi toti.

Asa cum bine se poate observa din poze, este mobilata si utilata complet, in stil classic. Cand spun complet ma refer la absolut tot,chiar si perdelele si corpurile de iluminat, nu trebuie decat sa te muti.

Si am lasat la urma curtea, care este partial pavata si impartita in 2, o parte in fata casei, unde se pot parca 2 masini si partea din spate unde se afla terasa cu gratarul si locul de relaxare.

Nici la amenajarea curtii nu s-a facut rabat la calitate si au fost minutios gandite toate aspectele pentru a te putea bucura de spatiile verzi fara a depune prea mult efort, astfel sistemul de irigatii este automat, gratarul este atat cu lemne cat si cu gaze, exista si o fantana proprie cu aparat de dedurizare a apei si nu mai discutam de plantele care sunt déjà crescute si gata sa-ti ofere confortul natural de care ai nevoie.

Asa ca daca nu ai timpul, nervii necesari si nici priceperea de care ai nevoie pentru a-ti construi casa mult visata, acum este momentul si aceasta este casa la care ai visat.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

HARTA

Dobre Daniel

+07- VEZI NUMAR

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu