Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Central, Pantelimon
Central, Pantelimon

€82.500
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 150 mp

Camere 4

Bai 3

Vanzare casa/vila, Central, Pantelimon
Central, Pantelimon

€82.500

Buna ziua!Va propunem spre vanzare o casa spatioasa,construita in 2010,renovata anul trecut,cu o suprafata totala de 130mp si 105mp de curte libera.Proprietatea face parte dintr-un duplex ce are cutiile separate si se afla in orasul Pantelimon,oras aflat la est de capitala, ce are avantajul apropierii imediate fata de metropola, existenta mijloacelor de transport in comun si timpul rapid de acces spre oras.

Casa se afla intr-o zona noua de case, case construite in ultimii ani. Strada abunda de altfel de oameni care s-au relocat aici prin vanzarea apartamentelor din oras si mutarea intr-un spatiu mai mare, aerisit si diferit. Casa este numai buna pentru o familie doritoare sa schimbe zgomotorul tramvaielor cu un alt tip de zgomot : cel al sfaraitului de gratar, al berilor reci ciocnite in jurul lui si al chiotelor vesele ale copiilor din curte.Casa este impartita foarte bine.La parter avem un living mare,spatios si luminos,bucatarie,baie si un spatiu de depozitare sub scara.Apoi urcam la etaj unde avem 3 dormitoare,unul dintre ele cu baie proprie,altul cu propriul balcon si unul de oaspeti.Pe langa cele 3 dormitoare,holul etajului mai are un balcon micut,o baie mare cu fereastra si cada si o scara ce duce catre pod.In ce priveste mijloacele de transport in comun, in maxim 5 minute avem acces la maxi-taxi, iar in 8 minute de mers pe jos suntem in statia de RATB. In apropiere sunt magazine de cartier, dar si un Mega Image la o distanta rezonabila.Locuinta este pregatita de vanzare,dispune de toate actele si are calitatile unui camin perfect.Clientii interesati pot solicita informatii suplimentare sau pot programa vizionari cu cel putin 24 de ore inainte.Proprietatea este reprezentata exclusiv de Daniel Dobre Imobiliare -comision 0% cumparator!

Curent electric
Apa
Telefon
Gaz
Cablu TV
Centrala proprie

Localizare

HARTA

Bercea Andreea

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu