Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Central, Sibiu
Central, Sibiu

€245.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 211 mp

Camere 5

Bai 2

Vanzare casa/vila, Central, Sibiu
Central, Sibiu

€245.000

De vanzare casa individuala cu regim de inaltime D+P+E, amplasata pe un teren de 380 mp, izolata la exterior si dotata cu acoperis din tigla, in zona Garii din Sibiu.

Casa este formata din 2 apartamente cu contorizari separate si compartimentate astfel: apartamentul 1 este compus la parter din living, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire si scara interioara care face accesul la etaj unde sunt 2 dormitoare, dressing, hol. Apartamentul al 2-lea este amplasat pe un singur etaj (parter), compus din living, dormitor, bucatarie, baie, hol. Toate acestea avand suprafata utila de 140 mp. Locuinta mai dispune de demisol format din 6 incaperi cu suprafata utila de 71 mp.

Ca dotari casa beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan, centrala proprie, calorifere din otel, gresie, faianta, parchet laminat, usi din lemn la interior, cada de baie si cabina de dus.

Locuinta beneficiaza de multiple spatii de depozitare, pe holul de la intrare se afla un cuier si pantofar, iar la etaj un dressing spatios.

Imobilul este situat intr-o locatie excelenta cu acces facil centrul orasului si la spatii comerciale, statii de mijloace de transport in comun, banci, scoli, gradinite, Promenada Mall Sibiu.

Casa se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 245.000 euro negociabil. Se accepta si modalitatea de plata prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1085.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica

Localizare

Luca Alexandru

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress