Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Centrul Economic Est, Sibiu
Centrul Economic Est, Sibiu

€237.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 130 mp

Camere 4

Bai 2

Vanzare casa/vila, Centrul Economic Est, Sibiu
Centrul Economic Est, Sibiu

€237.000

Casa individuala cu 4 camere de vanzare, cu regimul de inaltime subsol+parter+etaj construita in anul 2022 pe un teren cu suprafata de 457 mp, situata in Sibiu zona Bavaria .

Imobilul are suprafata utila de 130 mp, fiind compus astfel: parterul este compus dintr-un hol de acces, living si o bucatarie spatioasa cu zona de dinning, baie cu geam de aerisire, un spatiu de depozitare; etajul este format dintr-un hol, 3 dormitoare, dressing si o baie aerisita natural, accesul in cele doua balcoane se face din toate dormitoarele.

Separat de acest spatiu, casa beneficiaza de 2 balcoane si o terasa circulabila cu suprafata de cca. 80 mp. Casa este spatioasa si este varianta perfecta pentru o familie care cauta un imobil bine compartimentat situat intr-o zona linistita cu o priveliste spectaculoasa spre munti.

Casa va beneficiaza de tamplarie Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla cu sistem low-e, usa de intrare din PVC marca Salamander, izolație terasa cu membrana 50 ani garantie, caramida Phoroterm, izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 finisat cu vopsea decorativa, pavaj premium, centrala termica in condensatie, incalzire prin pardoseala, instalatie electrica trasa prin copex, racordare la toate utilitatile (apa, curent, gaz, canalizare).

Casa se vinde la pretul de 237.000 euro, existand posibiliatea de achizitionare si prin credit bancar. ID intern: 1552.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Fibra Optica

Localizare

Corches Adrian

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress