Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Lazaret, Sibiu
Lazaret, Sibiu

€275.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 320 mp

Camere 9

Bai 6

Vanzare casa/vila, Lazaret, Sibiu
Lazaret, Sibiu

€275.000

ATUM Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala, compusa din 9 camere decomandate si 331 mp teren in zona Lazaret din Sibiu.

Casa este compusa din 3 apartamente cu intrari separate, cate unul pe fiecare nivel (demisol, parter inalt si mansarda) si dispune de acces auto avand o deschidere stradala generoasa de 20 metri.

Toate incaperile insumeaza 320 mp utili, pe langa acest spatiu o sa beneficiati si de curte libera cu spatii verzi de 190 mp (aici este amplasat si un garaj acoperit), pod pentru depozitare si o terasa exterioara de 20 mp la etaj, de aici aveti o priveliste superba asupra imprejurimilor.

Constructia initiala dateaza din jurul anului 1960 si era formata din demisol si un parter inalt iar mansarda a fost edificata in anul 2015 atunci cand a fost total renovata si vechea constructie. La demisol se afla un hol, 2 dormitoare, bucatarie separata, camara si 2 bai, la parterul inalt sunt 2 dormitoare, un living de tip open-space cu bucataria si 2 bai, mansarda are acces pe o scara exterioara iar aici se afla 3 dormitoare, hol, debara, un living deschis cu bucataria si 2 bai.

Predarea casei se face cu urmatoarele dotari si imbunatatiri: acoperis nou cu invelitoare din tabla Bilka, sistem pluvial si izolatie de 15 cm cu folie anticondens, termosistem la exterior de 10 cm EPS 80 ignifugat, geamuri termopan, parchet laminat si din lemn masiv, usi din lemn, pereti zugraviti in lavabil, aer conditionat, semineu, instalatii sanitare si electrice, 3 centrale termice pe gaz si calorifere din otel.

Zona in care este amplasata casa este foarte frumoasa si linistita, strada este asfaltata si iluminata public avand amenajate si locuri de parcare pentru locatari. Tot in acesta zona aveti acces rapid la magazine, scoala gimnaziala nr. 8, gradinita nr. 41, cabinete medicale, statii de taxi si autobuze, biserica, farmacii si restaurante, distanta pana la Promenada Mall de langa Gara este de doar 5 minute de mers pe jos.

Valoarea acestei proprietati este de 275.000 euro negociabil (TVA inclus), se accepta si creditare bancara.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari, sunati cu incredere! ID intern: 857.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica

Localizare

Sin Daniel

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress