Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Lupeni, Sibiu
Lupeni, Sibiu

€364.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 250 mp

Camere 6

Bai 4

Vanzare casa/vila, Lupeni, Sibiu
Lupeni, Sibiu

€364.000

Va propunem spre vanzare o casa singur in curte, compusa din 6 camere, 4 bai si 480 mp teren, localizata in zona Lupeni din Sibiu.

Imobilul este impartit pe 3 niveluri care insumeaza 250 mp utili: la demisol se afla un living, bucatarie separata, hol, baie, pivnita si camera tehnica; la parterul inalt se afla un living generos de 45 mp, un dormitor, baie si hol cu casa scarii iar la etaj sunt 3 dormitoare decomandate, 2 bai, 2 balcoane si hol de acces. Demisolul uscat, fara igrasie comunica cu parterul pe o scara din beton iar accesul de la parter la etajul casei se face pe o scara din lemn masiv.

Costructia initiala dateaza din jurul anului 1970 si era formata din demisol si parter inalt iar ulterior in anul 2005 constructia veche a fost total renovata, reconsolidata si compartimentata, tot atunci a fost construit si etajul casei pe structura de caramida si acoperis din lemn cu invelitoare din tigla Bramac de beton.

Pe langa spatiul util foarte generos, o sa beneficiati si de curte libera betonata unde se pot parca 4 autoturisme, filigorie din lemn cu loc de luat masa si gratar, gradina amenajata cu gazon, arbusti decorativi si 2 magazii pentru depozitare.

Printre imbunatatirile si dotarile acestei proprietati amintim de: izolatie termica si fonica la exterior, tencuiala decorativa (anul 2021), sistem pluvial, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi din lemn, pereti zugraviti in lavabil si aplicatii din tapet, aer conditionat, instalatii sanitare si electrice, centrala termica pe gaz Vaillant de 35 kw, calorifere si instalatie din cupru,

Zona in care este amplasata casa este foarte frumoasa si linistita, strada este asfaltata si iluminata public avand amenajate si locuri de parcare pentru locatari. Tot in acesta zona aveti acces rapid la magazine, scoala gimnaziala nr. 8, gradinita nr. 41, cabinete medicale, statii de taxi si autobuze, biserica, farmacii si restaurante, distanta pana la Promenada Mall de langa Gara este de doar 5 minute de mers pe jos.

Casa se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 364.000 euro negociabil (TVA inclus), se accepta si creditare bancara.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari, sunati cu incredere! ID intern: 1087.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica

Localizare

Sin Daniel

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress