Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Parc sub Arini, Sibiu
Parc sub Arini, Sibiu

€265.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 120 mp

Camere 4

Bai 1

Vanzare casa/vila, Parc sub Arini, Sibiu
Parc sub Arini, Sibiu

€265.000

Va oferim spre vanzare o casa compusa din 4 camere decomandate, curte proprie de 100 mp, garaj si pivnita, situata langa Parcul Sub Arini din Sibiu.

Aceasta casa este pretabila atat pentru locuinta cat si pentru activitati de birou, insumeaza 120 mp utili pe cele doua niveluri, astfel: la parter se afla un hol cu casa scarii (acesta face legatura cu pivnita de 20 mp si cu etajul casei), living generos, baie cu cada si geam de aerisire, bucatarie separata cu iesire intr-o curte privata de 100 mp; la etaj se afla un hol cu iesire pe balcon si 3 camere decomandate (2 dormitoare si un birou), din hol se face accesul si la podul casei pe o scara retractabila.

Casa este de tip duplex, are o structura foarte solida, nu are igrasie, dispune de ziduri separate cu vecinii cumsecade de alaturi, de pivnita uscata, planseu din beton intre parter si etaj, scara din beton placata cu lemn din stejar iar acoperisul a fost refacut si izolat in urma cu 7 ani atunci cand a fost inlocuita si tigla.

Spatiu este foarte luminos si dispune de toate imbunatatirile si dotarile necesare: centrala termica noua pe gaz marca Bosch, calorifere din otel cu instalatie din cupru, geamuri termopan cu tamplarie pvc, parchet laminat si din lemn masiv in camere, gresie, faianta, usi din lemn, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, acces internet prin fibra optica.

Pretul de vanzare este de 265.000 euro negociabil. ID intern: 2251.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica

Localizare

Sin Daniel

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress