Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Piata Cluj, Sibiu
Piata Cluj, Sibiu

€382.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 230 mp

Camere 7

Bai 10

Vanzare casa/vila, Piata Cluj, Sibiu
Piata Cluj, Sibiu

€382.000

ATUM Imobiliare va ofera spre vanzare, in exclusivitate, o casa individuala, situata intr-o zona PREMIUM a orasului Sibiu.

Proprietatea are 7 camere care insumeaza 230 mp utili, beneficiaza de deschidere stradala generoasa de 20 metri si a fost edificata temeinic pe un teren in suprafata de 720 mp, localizata in zona Piata Cluj, la doar 300 metri distanta de Centrul Istoric.

Zona de acces in curte este betonata iar restul curtii este frumos amenajat cu gazon natural, flori, pomi fructiferi si vita de vie.

Imobilul este foarte solid, nu are igrasie si este impartit in doua corpuri de cladire. Primul corp este impartit in doua zone: zona de locuit, care are acces din curtea interioara, aici sunt 3 camere generoase, bucatarie, baie si hol cu acces spre 2 pivnite uscate de 40 mp si spre podul casei. Podul se prezinta intr-o stare foarte buna, are o inaltime generoasa si se desfasuara pe 125 mp. A doua zona este reprezentata dintr-un spatiu de birouri compus din 2 camere si o baie, acesta are dublu acces: direct din strada dar comunica si cu zona de locuit. Al doilea corp de cladire este compus din doua apartamente, primul are o camera open-space cu bucataria, hol si baie iar al doilea dispune de o camera, hol, bucatarie separata si baie.

Printre imbunatatirile si dotarile acestei proprietati amintim de: izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm cu tencuiala decorativa (anul 2014), tigla partial schimbata, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi din lemn la interior si pvc la intrare, pereti zugraviti in lavabil. Incalzirea locuintei se realizeaza partial prin sobe din teracota racordate la gaz dar si cu 2 centrale termice tot pe gaz, cu intalatie din cupru si calorifere de otel.

Zona in care este amplasata casa este foarte frumoasa si linistita, strada este asfaltata si iluminata public avand amenajate si locuri de parcare pentru vizitatori. Aici aveti acces rapid la piata agroalimentara, parc cu loc de joaca, magazine, scoala, gradinita, cabinet medical, biserica, farmacii, restaurante, statii de taxi si autobuze

Pretul de vanzare este de 382.000 euro negociabil (TVA inclus), se accepta si creditare bancara, casa fiind intabulata si libera de sarcini, ID intern: 2230.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Sobe
Fibra Optica

Localizare

Sin Daniel

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress