Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Poplacii, Sibiu
Poplacii, Sibiu

€185.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 180 mp

Camere 6

Bai 2

Vanzare casa/vila, Poplacii, Sibiu
Poplacii, Sibiu

€185.000

Va propunem spre vanzare 2 case si o garsoniere, fiecare separate, dar situate in aceeasi curte. Imobilele sunt construite pe un teren de 480 mp, in Sibiu Calea Poplacii. Fiecare casa este formata din trei camere baie si bucatarie, fiecare cu suprafete utile de 75 mp, una dintre case avand si pivnita, au contorizari separate. Garsoniera este formata la randul ei dintr-o camera, bucatarie, baie si are o suprafata de 30 mp. Toate cele trei imobile au amprenta de 200 mp, curte libera de 280 mp din care partea din fata este pavata cu dale de beton, putand fi parcate cu usurinta 3 masini, ramanand spatiu si pentru amenajarea unui barbeque. Una din case nu mai este locuita de aproximativ 1 an si ar necesita mici renovari, a doua casa este locuita si are ca si dotari parchet, gresie, faianta, iar garsoniera este nou construita si s-a locuit foarte putin in ea. Datorita pozitionarii, imobilele pot fi folosite atat in scop locativ cat si pentru inchiriat in regim hotelier sau separat fiecare imobil in parte. Pretul de vanzare al celor 3 imobile este de 185000 euro.

TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!
Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20102

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

Pilat Eugen

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu