Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Terezian, Sibiu
Terezian, Sibiu

€245.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 226 mp

Camere 5

Bai 3

Vanzare casa/vila, Terezian, Sibiu
Terezian, Sibiu

€245.000

Va oferim spre vanzare o casa individuala edificata in anul 2005, distribuita pe 3 niveluri (P+E+M), compusa din 5 camere, situata in zona Terezian din Sibiu.

Casa este amplasata pe un teren de 395 mp, cu o deschidere stradala de 17 metri, amprenta la sol de 135 mp si curte libera de 260 mp.

Aceasta casa ofera un spatiu util de 226 mp compartimentati astfel:

La parter, gasim o configuratie spatioasa care include un hol de acces, living generos cu acces pe terasa, dormitor cu acces pe terasa, bucatarie complet utilata si mobilata in care accesul se poate face din living sau direct din curte, o baie dotata cu obiecte sanitare si geam de aerisire.

Etajul este compus dintr-un hol spatios unde este amenajata si o biblioteca, 2 dormitoare confortabile, baie cu cabina de dus si geam de aerisire. De asemenea separat de suprafata utila, etajul beneficiaza de 2 balcoane cu acces din hol si dintr-un dormitor.

La mansarda gasim o camera foarte generoasa care poate fi folosita ca dormitor, birou sau camera de hobby.

Dotarile imobilului includ: usa de acces din lemn masiv, semineu in living, centrala termica proprie Ariston, instalatie termica din cupru, incalzire prin calorifere in intreaga casa, boiler, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare din lemn masiv, tamplarie PVC cu geam termopan.

Separat de suprafata utila casa beneficiaza si de o terasa generoasa de 40 mp, ideala pentru petrecerea timpului in aer liber si o pivnita compartimentata in 2 incaperi, inalta, uscata si dotata cu geamuri de aerisire, situata in subsolul imobilului, inca care se face accesul din holul de la intrare, oferind un spatiu suplimentar pentru depozitare.

Curtea spatioasa de 260 mp ofera acces auto si locuri de parcare pentru doua masini.

Proprietatea este oferita spre vanzare complet mobilata si utilata cu plita pe gaz, cuptor electric de marca Ariston.

Valoarea de achizitie a imobilului este de 245.000 euro negociabil. ID intern: 2246.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica

Localizare

Luca Alexandru

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress