Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Sura Mare, Sura Mare
Sura Mare, Sura Mare

€132.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 140 mp

Camere 5

Bai 2

Vanzare casa/vila, Sura Mare, Sura Mare
Sura Mare, Sura Mare

€132.000

De vanzare casa individuala, cu 5 camere, 2 bai si pivnita, pozitionata catre EST-VEST, pe un teren de 502 mp, situata in localitarea Sura Mare la 10 minute distanta fata de orasul Sibiu.

Locuinta are suprafata utila de 140 mp, compartimentata pe 3 nivele P+P+E (pivnita, parter si etaj) compartimentata, astfel: la parter; living cu bucatarie, dressing, dormitor, hol, baie cu geam de aerisire, iar la etaj; 3 dormitoare, hol, baie cu geam de aerisire. Separat de suprafata utila mai beneficiati de 2 balcoane, o terasa de 13 mp, pod pe toata circumferinta casei si o pivnita uscata de 24 mp.

Imobilul a fost edificat in anul 2018 si amenajarile interioare au fost efectuate ulterior dupa finalizrea constructiei, iar ca dotari locuinta beneficiaza de usa de acces din PVC, tamplarie PVC marca Salamander de 7 camere cu 2 foi de sticla, usi din lemn la interior, cada de baie si cabina de dus, termosemineu marca Ferrolli, incalzire prin pardoseala parter si etaj, gresie, faianta, parchet laminat, acoperis din tigla.

Casa se vinde la stadiu de cheie la interior si la gri in exterior, complet mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, frigider, plita gaz, cuptor electric, hota.

Imobilul este situat intr-o zona selecta si linistita, cu mult aer curat, ferita de trafic, accesul inspre Sibiu fiind foarte rapid.

Proprietarea se vinde la pretul de 132.000 euro negociabil, se accepta si plata prin creditare bancara. ID intern: 1099.

Curent electric
Telefon
Canalizare
Incalzire pardoseala
Fibra Optica

Localizare

Luca Alexandru

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress