Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Sura Mica, Sura Mica
Sura Mica, Sura Mica

€59.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 100 mp

Camere 3

Bai 2

Vanzare casa/vila, Sura Mica, Sura Mica
Sura Mica, Sura Mica

€59.000

Casa la cheie de vanzare cu 3 camere decomandate in cartierul rezidential Eden din Sura Mica judetul Sibiu, insumand o suprafata totala de 120 mp si o suprafata utila de 100 mp. Suprafata totala a terenului cu tot cu amprenta casei este de 205 mp iar deschiderea este de 5 m. Are regimul de inaltime P+1+M iar ca si compartimentare in partea de jos a locuintei se afla 1 living, 1 hol + casa scarii, 2 terase atat in fata casei cat si in spatele ei, o bucatarie cu camara, o baie de servici, o debara iar la mansarda sunt 2 dormitoare ambele avand iesire pe balcon, o baie, 1 hol si 2 dressinguri. Complexul Eden este amplasat pe o suprafata de 48.000 mp, din care o suprafata considerabila este destinata agrementului. Nu in ultimul rand, complexul dispune de un gard inalt de protectie, paza si acces in interior monitorizat, totul pentru ca nimic sa va tulbure linistea. Casa se vinde la pretul de 59000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22013

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

Anca Mihai

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu