Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Varmaga, Varmaga
Varmaga, Varmaga

€149.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 240 mp

Camere 14

Bai 3

Vanzare casa/vila, Varmaga, Varmaga
Varmaga, Varmaga

€149.000

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:1. Beneficii oferite de zona:- Vila se afla in Comuna Certejul de Sus, judet Hunedoara, Satul Varmaga, la 23 Km de Deva si la 18 km de autostrada A1, chiar la poalele muntelui care duce spre Sacaramb.

- Este o zona de munte cu aer foarte curat si linistita.

- La marginea proprietatii curge un parau care se varsa in Valea din Sat2.Beneficii tehnice:- Terenul are o suprafata de 1,3 HA si o livada tanara cu aprox. 50 de pomi fructiferi (meri, peri, visini, ciresi, nuc, zmeura, mure, alun)

- Vila este formata din D + P + E + Pod, suprafata utila 240 mp.

- La primul nivel se afla un garaj foarte spatios (cu usa electrica MCA), spalatorie, 2 beciuri generoase, o baie de serviciu, o bucatarie si camera centralei (centrala pe lemne Viadrus 50 KW), Buffer 1000 L KRUGER, boiler electric 200 L cu dubla serpentina marca GALMET, statie dedurizare apa , hidrofor pt presiune.

- La Parter se afla un living foarte mare (cu mobilier nou din MDF), bucatarie generoasa (cu mobilier MDF complet utilata cu aparatura de foarte buna calitate), o baie si scarile (îmbracate in granit), care urca la etaj.

- La Etaj se afla 3 dormitoare, 1 baie (din care 2 dormitoare si baia sunt complet utilate) si dormitorul matrimonial cu balcon, mobilat partial.

- Mobilierul din baie este din MDF. Tamplaria termopan este de culoare maro inchis, marca REHAU si glafuri din granit la geamuri.

- Caloriferele sunt din aluminiu .

- Curtea are o suprafata de 850 mp si un garaj pt vara (care nu este inchis complet), unde incap 2 masini.

- Toate finisajele sunt de cea mai buna calitate si foarte moderne.3.Situatia juridica- Libera de sarcini4.Unde se poate petrece timpul liber:

- Se pot face drumetii, plimbari cu bicicleta, cu ATV-ul, se poate ajunge in 15 minute cu masina la taul Faerag si la Sacaramb.Observatii: Casa nu dispune de fosa septica dar suntem dispusi sa lasam din pret pentru achizitionarea ei!

Ofer și o prezentare video in privatCOMISION ZERO PENTRU CUMPARATOR

ID ACTIV IMOB:215864 CASA te bucuri!!!

Curent electric
Apa
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Cablu

Localizare

Blaga Paul Sebastian

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress