Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Aparatorii Patriei, Bucuresti
Aparatorii Patriei, Bucuresti

€100.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 141 mp

Camere 4

Bai 3

Vanzare casa/vila, Aparatorii Patriei, Bucuresti
Aparatorii Patriei, Bucuresti

€100.000

Star Villas Aparatorii Patriei este cel mai nou ansamblu rezidential de vile din zona cu acelasi nume, amplasat intr-o zona linistita de case ce beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore din zona ( metrou si RATB) si catre punctele de interes din zona.

Structura vilelor este formata din cadre si grinzi din beton si compartimentate cu caramida termoizolanta Porotherm de 25 cm. pe exterior, iar intre camere cu caramida de 12,5 cm. La exterior beneficiaza de sistem termoizolant cu polistiren de 10 cm. urmat de tencuiala decorativa.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului, iar fiecare casa este contorizata individual pentru un cost scazut de intretinere. Zona in care este pozitionat ansamblul dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, pietele si magazinele.

Regimul de inaltime este P+2E+Pod, iar fiecare vila dispune la parter de un living generos de 21 mp, o bucatarie inchisa de 10.50 mp, un hol de 7 mp, spatiu depozitare de 1.50 mp si un grup sanitar de 3 mp. La etajul 1 avem doua dormitoare spatioase de 20 mp, respectiv 14.40 mp, baie de 5.1 mp si 2 balcoane de 6.80, respectiv 2 mp. La etajul 2 regasim 2 dormitoare cu suprafete de 20, respectiv, 14,40 mp si o baie de 5,10 mp. Podul se foloseste ca spatiu de depozitare. Suprafata totala utila interioara este de 141 mp, la care adaugam 76 mp de curte proprie.

Vilele se vand complet finisate si beneficiaza de centrala proprie in condensatie cu o putere de 24kw, calorifere de otel de inalta calitate, obiecte sanitare din ceramica in bai, tamplarie PVC cu geam termopan de 5 camere Rehau low-e 4 seasons, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare. Fiecare vila dispune de 2 locuri de parcare in proprietate.

De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.

*pret disponibil pentru plata integrala la antecontract!

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Cablu
Fibra Optica

Localizare

HARTA

Stoica Constantin

+07- VEZI NUMAR

https://www.star-construct.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu