Site din reteaua Titirez.ro

031.005.1507

Vanzare casa/vila, Floreasca, Bucuresti
Floreasca, Bucuresti

€670.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 377 mp

Camere 11

Bai 6

Vanzare casa/vila, Floreasca, Bucuresti
Floreasca, Bucuresti

€670.000

Bun gasit!

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. Sau trei. Depinde de context. Haideti sa mergem impreuna in Floreasca, zona cu un sarm aparte si cu un grad de interes imobiliar ridicat!

La demisol, spatiul este impartit astfel:

-garaj pentru trei masini cu trei rampe de access si trei usi actionate electric;

-zona tehnica a centralei;

-camere de depozitare;

-garsoniera pentru personal administrativ;

-spatii de trecere.

Din garaj, accesul se poate face direct in locuinta, pe scara principala, sau prin exteriorul imobilului.

Parterul este reprezentat de un apartament generos de trei camere, cu dispunere cardinala est-sud-vest, doua bai, doua debarale, bucatarie, doua dormitoare si un superb living cu loc de luat masa. De retinut ca dormitorul matrimonial de 15 mp beneficiaza si de o anticamera de 13 mp! Suprafata utila a apartamentului de la parter este de 109 mp.

Etajul unu si mansarda sunt impartite in mod egal intre doua apartamente tip duplex, de patru camere. Fiecare apartament dispune la primul nivel de living, bucatarie, baie, camera depozitare, iar la etaj de trei dormitoare, o baie si doua camere de depozitare, cu mentiunea ca apartamentul dispus pe est are unul dintre dormitoare transformat in birou de 10 mp.

Fiecare dintre cele doua duplexuri are o suprafata utila de aproximativ 133 mp.

Fiecare apartament din vila dispune de intrare individuala, separata, din casa scarii. Scara este larga, lata si iluminata natural.

Cladirea este construita in anul 1995. Fiecare apartament dispune de contoare separate, circuit electric individual. Incalzirea se face prin intermediul centralei termice proprii situate la demisol.

Suprafata totala a cladirii este de 526 mp construti, in timp ce terenul total este in suprafata de 300 mp. Gradina libera este in suprafata de aproximativ 150 mp, zona verde. Casa are calcan pe latura de nord cu vila vecina, construita in acelasi stil si aceeasi perioada.Locatia este una remarcabila, strada Mozart din boemul si frumosul cartier Floreasca, la aproximativ 200 de metri de parcul Verdi. Despre vecini, nu cred ca e nevoie sa va povestim foarte mult, insa as putea spune ca sunt exact tipul de vecini pe care ti i-ai dori.Destinatia. Sunt cel putin patru destinatii identificate de noi, pe care noi le consideram plauzibile:

-locuinta pentru o familie completa; cu un apartament destinat parintilor la parter, unde se poate face si acces direct in gradina si cele doua duplexuri pentru copii;

-locuinte colective, pentru un grup de trei familii prietene; situatia ideala, unde vecinii se cunosc intre ei, au intimitatea dorita si impart o proprietate de lux intr-o zona superba;

-destinatie comerciala, pentru o clinica medicala, datorita numarului mare de camere, bai si spatii anexe si a individualizarii spatiului interior; plus demisolul care poate fi transformat in laborator;

-mix intre spatiu locativ si business, pentru cineva cu o profesie liberala, cum ar fi un cabinet notarial.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un imobil ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de cladire si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

Curent electric
Apa
Telefon
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Cablu

Localizare

HARTA

Dobre Daniel

+07- VEZI NUMAR

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu