Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie
Cisnadie, Cisnadie

€69.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 115 mp

Camere 5

Bai 2

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie
Cisnadie, Cisnadie

€69.000

De vanzare casa singur in curte cu 5 camere decomandate, 2 bai, garaj si pivnita in Cisnadie judetul Sibiu, situata intr-o zona rezidentiala centrala, locuinta perfecta pentru o familie care doreste o casa noua, cu o curte proprie. Casa este structurata pe 3 nivele D+P+E construita in anul 2004 din caramida, cu peretii izolati termic si finisati cu tencuiala decorativa, acoperis din tigla, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC de culoarea lemnului si este compartimentata astfel: - parterul este compus din living cu bucatarie open-space, 2 camere, hol si baie - etajul este compartimentat in 3 camere, un hol mare cu iesire in balcon si baie - la demisol este garajul si pivnita. Casa este intabulata si se vinde la cheie in exterior si la stadiul de rosu in interior cu instalatiile montate. Imobilul a fost edificat pe un teren cu suprafata de 245 mp si 15 m deschidere, situat pe o strada asfaltata si iluminata public, la 5 minute de centrul orasului. Proprietatea se vinde la pretul de 69.000 euro si este disponibila imediat dupa vanzare.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19318

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

Alexandru Dobre

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu